Adijo, glavoboli!

Ste med tistimi, ki jih pogosto muči glavobol*? Med tistimi, ki namesto, da bi uživali v življenju in vsem, kar jim življenje nudi, čutijo le bolečino? Čeprav so oblike glavobolov, njihova jakost in trajanje res različni, sem prepričana, da ni človeka, ki te nevšečnosti ne bi želel povsem odpraviti in svobodno zaživeti. In iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da je glavobol mogoče odpraviti.

Metoda EFT je tehnika, kjer s tapkanjem po akupunkturnih točkah odstranjujemo motnje v energijskem sistemu našega telesa. In glavobol je dober primer take energijske motnje. To motnjo lahko povzroča več dejavnikov, od stresa, strahu, napetosti, do prevelikih zahtev, ki si jih postavljamo, slabe samopodobe, negativnega samogovora, omejujočih prepričanj, ipd. Na EFT srečanju poiščemo izvor te motnje in motnjo s tapkanjem odpravimo. In ko omogočimo energiji, da neovirano steče po energijskem sistemu našega telesa, bolečina izgine.

eft2013

Če bi želeli preizkusiti metodo EFT, mi pišite na naslov catherine.lapkovski@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko 041-791-961.

Katja Lapkovski Kvas
www.eftcatherine.com

*Ta članek se nanaša na primarne oz. idiopatske glavobole (tenzijski glavoboli, migrene, ipd.) in ne na sekundarne ali simptomatične glavobole, ki jih povzroča bolezen.