DELAVNICA »NAKALJEVANJE SEMEN V KULINARIKI«

Petek, 24. januarja 2014, 17h – 19h30

Nakaljena semena, kalčki, so »životvorna hrana«, ki obnavlja in gradi naše telo. Kalčki vsebujejo najboljše vitalne snovi za naš organizem v takšni obliki, da jih naše telo izkoristi v največji možni meri. Z nakaljevanjem semen si pričaramo pravi vrtiček na kuhinjskem pultu.

kalčki

Ob prijetnem druženju bomo spoznali, katera semena je mogoče nakaljevati, zakaj, kako in na kakšne načine nakaljujemo. Spoznali bomo tudi okoli 15 vrst nakaljenih semen, pripravili nekaj jedi in jih seveda poizkusili. Jedi pripravljamo brez mesa, mlečnih izdelkov in jajc. Večina jedi bo presnih, zato je delavnica primerna tudi za presnojedce.

Cena: 25 EUR.

Izvaja: Mateja Reš.

Obvezne prijave (do 2 dni pred delavnico) na: info@preprosto-naravno.com (031 778 096) ali info@hortusvitae.si (031 637 913).