JOGA ZA MAMICE IN DOJENČKE

V sredo, 19. novembra 2014, pričnemo z novo tedensko vadbo – JOGO ZA MAMICE IN DOJENČKE. Vadba bo potekala vsako sredo od 12h do 13h, začeli pa bomo z brezplačno predstavitveno uro.

Tečaj joge za mamice in dojenčke vključuje jogijske vaje tako za mamice kot tudi za dojenčke. V vsak jogijski položaj, ki ga zavzame mamica, je vključen tudi dojenček, tako da se ob tem poglobi povezava med njima. V postnatalnem obdobju je žensko telo še posebej občutljivo, zato so vaje skrbno prilagojene. Med dojenjem in nošenjem otroka so obremenjene posamezne mišične skupine, v katerih se nabirajo napetosti, ki lahko vodijo do kronične bolečine. Z redno vadbo joge se te napetosti sproščajo, hkrati pa se krepijo mišične skupine, ki pomagajo vzdrževati stabilnost in skladnost telesa. Uravnovesi se delovanje hormonskega sistema, ki je v času nosečnosti in v postnatalnem obdobju izpostavljen velikim spremembam. Ženska se po vadbi joge celostno bolje počuti na telesni, umski in duhovni ravni in dobi svež zagon za soočanje z izzivi zgodnjega materinstva.

Z vadbo joge je mogoče pričeti 6 tednov po porodu oziroma ko sta mamica in dojenček za to pripravljena. Vaje za dojenčke so prilagojene njihovi starosti oziroma razvojnim stopnjam od prvih tednov življenja dalje pa vse do dopolnjenega 1. leta ali še dlje.

Vabljene mamice s svojimi dojenčki, pridružite se nam, da v sproščenem in igrivem vzdušju prebudimo vitalnost in umirimo razburkanosti uma!

joga-za-mamice-in-dojenčke

Cena: 40 EUR (4 obiski) / 85 EUR (10 obiskov).
Vsak PRVI obisk kadarkoli med letom pa je BREZPLAČEN.

Izvaja: Metka Zupančič.

Info in prijave: info@hortusvitae.si (031 583 944).