Programi centra HORTUS VITÆ v sezoni 2016/17

AJURVEDA

Vse, ki vas zanima ajurveda in zdravniško svetovanje po principu indijske tradicionalne medicine, vabimo k branju predstavitve – klik. Ordinacija dr. med. Biljane Dušić je odprta ob sredah in četrtkih.

Za odpravljanje in lajšanje zdravstvenih stanj pa vam priporočamo izdelke Zeliščne kmetije Hanuman. V našem centru so vam na voljo različne tinkture (ameriški slamnik, timijan, ajda, artičoka, grenčica, divja ščetica, drobnocvetni vrbovec …), zeliščna mazila na osnovi oljčnega olja in tudi masažna olja. Vsi pripravki so izključno iz zelišč, ki so ročno nabrana na zeliščnem vrtu kmetije in v neokrnjenih delih Slovenije.

požirek vročih začimbHanuman

Več info in prijave na: info@hortusvitae.si (031 637 913).

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES

eft2013

Metoda EFT je namenjena vsem tistim, ki se spopadajo s STRESOM, NEGATIVNIMI ČUSTVI (strah, jeza, žalost itd.) in posledično S SLABIM POČUTJEM (glavoboli, bolečine v vratu, želodcu itd.), želijo pa zaživeti MIRNO, SREČNO in PRODUKTIVNO življenje, biti SAMOZAVESTNI in USPEŠNI, tako v PRIVATNEM kot v POSLOVNEM ŽIVLJENJU.

Več info in prijave na: catherine.lapkovski@gmail.com (041 791 961).

FLOORTIME DRUŽINSKA SVETOVALNICA

fFLOORTIME družinska svetovalnica s pridobljenim certifikatom The Greenspan Floortime Approach ponuja individualno in skupinsko FLOORTIME terapijo za otroke in mladostnike ter FLOORTIME coaching za starše, skrbnike, vzgojitelje in učitelje.

Več info in prijave na: info@floortime.si (031 583 944).