TEČAJ AJURVEDSKE KULINARIKE
»Ajurvedski obrok za razstrupljanje organizma«
Petek, 15. februarja 2013, 17h – 20h
Najbolj pogost pojav, ki v obdobju prehoda zime v pomlad obremenjuje naš organizem, je kopičenje sluzi v telesu. Ajurveda prav za razstrupljanje priporoča številna živila, s katerimi dosežemo lahkotnost in pretočnost po vseh tkivih organizma. Na kulinaričnem tečaju boste spoznali, kako z ustreznim izborom in načinom priprave živil, mešanice začimb ali zeliščnih čajev, ki to sluz učinkovito raztapljajo, dosežemo »globinsko čiščenje«.
Vabljeni, da se nam pridružite pri pripravi obrokov in napitkov, ki bodo očistili naš organizem in ga prebudili v bližajočo pomlad.
Tečaj vodi: Janja Koprivšek.
Cena: 35 EUR.
Prijave (do 2 dni pred dogodkom) na: info@hortusvitae.si ali 031 637 913.