TEČAJ AJURVEDSKE KULINARIKE
»Poletni jedilnik po načelih ajurvede«
Petek, 29. maja 2015, 17h – 19h
Listi na koledarju se hitro približujejo polovici leta in kaj kmalu bomo v obdobju poletja. Z upoštevanjem principov ajurvede pri pripravi obrokov si lahko pomagamo tudi ta čas preživeti lahkotno.
Na tečaju ajurvedske kulinarike boste spoznali ustrezna živila, njihove okuse in kombiniranje z različnimi začimbami, ki dodatno pripomorejo, da ne pregrevamo organizma. Skupaj bomo pripravili osvežujoče in lahko prebavljive jedi in seveda vse tudi degustirali.
Vsi udeleženci prejmete tudi izbor receptov za ustvarjanje po načelih ajurvede v domači kuhinji. Lepo vabljeni!
Tečaj vodi: Janja Koprivšek.
Prijave (do 2 dni pred dogodkom) na: info@hortusvitae.si (031 637 913).
Cena tečaja: 35 EUR.
Kuharski predpasnik »Kuhajmo s srcem«: 8 EUR.