ŽENSKI KROG

Torek, 14. oktobra 2014, 18h – 20h

Ženski krogi so posebna izkušnja. V centru HORTUS VITÆ jih sklenemo enkrat mesečno, in sicer vsak mesec z drugo središčno temo. Teme so skrbno izbrane sproti, teden dni pred krogom, in odpirajo polje poglobljene komunikacije ter soustvarjanja v družbi, ki navdihuje in podpira izraz avtentične ženske energije.

fotka

Zakaj ženski krog?

»Krog je zdravilen. Je prostor, v katerem smo avtentični, zaupljivi, varni, ljubeči, prisotni, ranljvi in odprti za spremembe. Krog je prostor raziskovanja. Prostor, kjer smo odprti za odkrivanje sebe, kjer tvegamo, da smo videni, da smo občutljivi, da smo ranljivi. Krog je prostor poslušanja. Je prostor, kjer vključimo svoje srce, krepimo samozaupanje, najdemo svoj glas, govorimo svojo resnico, odkrijemo lastno zgodbo, se počutimo slišane in sprejmemo globoko zdravljenje. Krog je prostor podpore. Je prostor, kjer se vprašamo, kdo smo in preučujemo svoja prepričanja. Je prostor, kjer vzidejo odgovori, ki nam odkrijejo resnične Sebe, kjer je odkrita naša resnica, kjer spustimo potrebo po ‘pravilno’, kjer je OK čutiti svoja čustva in poglobiti vezi med nami. Krog je prostor enakosti, kjer je vsaka ženska učitelica in vsaka ženska zdravilka.«
Kami McBride, »The Magic of a Circle«

Čas je, da ponovno nahranimo svojo Dušo. Da hranimo plamen Ljubezni in ga ohranjamo pri življenju. Čas je za sestrstvo, ki navdihuje planet. Čas je za deljenje zgodb, za opolnomčenje pri naših korakih na poti Življenja.

Srčno vabljene, da se priključite!

Cena: 25 EUR.

Izvaja: Andreja Cepuš.

Več info in prijave tukaj!