DELAVNICA »NAKALJEVANJE SEMEN V KULINARIKI«

Petek, 21. februarja 2014, 17h – 19h30

Nakaljena semena, kalčki, so »životvorna hrana«, ki obnavlja in gradi naše telo. Kalčki vsebujejo najboljše vitalne snovi za naš organizem v takšni obliki, da jih naše telo izkoristi v največji možni meri. Z nakaljevanjem semen pa si pričaramo pravi vrtiček na kuhinjskem pultu, ne glede na letni čas.

kalčki

Ob prijetnem druženju bomo spoznali, katera semena je mogoče nakaljevati, zakaj, kako in na kakšne načine nakaljujemo. Spoznali bomo 15 vrst nakaljenih semen, ter pripravili in poizkusili 9 jedi z različnimi kalčki.

Cena: 25 EUR.

Izvaja: Mateja Reš.

Obvezne prijave (do 2 dni pred delavnico) na: info@preprosto-naravno.com (031 778 096) ali info@hortusvitae.si (031 637 913).