HORTUS VITÆ – Z NOVO PODOBO, V NOVO SEZONO

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Centra za zdrav način življenja HORTUS VITÆ. Vzemite si nekaj trenutkov in preglejte našo bogato ponudbo, s katero lahko prispevate k svojemu zdravju in boljšemu počutju.

Z novo sezono 2012/13 vas vabimo k vpisom na skupinske vadbe, ki potekajo v skupinah do 12 tečajnikov pod strokovnim vodstvom izkušenih vaditeljev. Vse naše vadbe so primerne za bolj kot tudi za manj razgibane posameznike. Pričnemo s ponedeljkom, 10. septembrom 2012.

S prihodom jeseni organiziramo nov sklop tečajev ajurvedske kulinarike, ki jo boste spoznali v različnih okusih ter se naučili, kako lahko že samo s ščepcem primerne začimbe še tako enostavna živila popeljete do popolnega obroka. Tečaji in delavnice so zasnovani sezonsko in po določenih temah, zanje pa smo že začeli zbirati prijave.

Za poglobljen vpogled v stanje vašega organizma se lahko dogovorite za ajurvedsko svetovanje pri dr. med. Biljani Dušić, zdravnici in svetovalki ajurvedske tradicionalne medicine. Svetovanja so usmerjena v preventivo in kurativo, prejeli pa boste konkretna priporočila za primerno izbiro živil ter dnevnih aktivnosti.

Poleg tega pa smo za vas pripravili pester izbor masaž – tako ajurvedskih kot klasičnih in terapevtskih, s katerimi boste kvalitetno podprli svoje telo.

Novost v naši ponudbi je metoda Emotional Freedom Techniques (EFT), ki pomaga odpravljati mnoge čustvene blokade, ovire in prepričanja v našem funkcioniranju. Vse to se je lahko »priplazilo« v našo podzavest preko prenašanja vzorcev že v rani mladosti, sedaj pa zavira delovanje naše prave narave. Zato vabljeni, da se udeležite skupinskih ali individualnih EFT srečanj.

O gostujočih predavanjih in izobraževanjih vas bomo sproti obveščali na spletni strani. V kolikor bi želeli biti o aktualnih dogodkih obveščeni tudi preko e-pošte, pa se lahko prijavite na naše e-novice.

 

Prijetne poletno-jesenske dni vam želim,

Janja Koprivšek