Informativni dan – Nova šola

Četrtek, 3. septembra, od 18h do 20h

Vabimo vas na kratko predstavitev v prijetni dvorani centra Hortus Vitᴂ, kjer boste dobili vtis o dvoletnem izobraževanju za terapevte naravnega zdravljenja, ki ga organizira Nova šola.

Gre za skrbno načrtovan dvoleten program, ki zajema glavna področja alternativnega zdravljenja – meditacijo, sproščanje, poznavanje energijskih centrov v telesu, zakonitosti delovanja biopolja, zdravljenje z aktiviranje vitalne energije (metoda reiki), vpliv prehrane, načina življenja in razmišljanja na zdravje in počutje.

Program se izvaja teoretično in praktično, pridobljeno znanje pa udeleženci sproti preverjajo v svojem vsakdanjem življenju. Tako lahko opazujejo svoj razvoj, počutje in spremembe, ki jih bo prineslo večje razumevanje zakonitosti življenja.

nš

V dveh letih se udeleženci kontinuirano usposabljajo za praktično delo  z reikijem, ki je ena izmed najbolj razširjenih metod v sodobnem bioenergijskem delu. Poleg tega se seznanijo z nekaterimi klasičnimi, uveljavljenimi pristopi v naravnem zdravljenju: osnove ajurvede predstavi indijski ajurvedski zdravnik, ki vsakemu s pulzno tehniko določi prevladujočo došo, na modulu homeopatije se naučijo uporabljati globule za samozdravljenje, na Inštitutu za cvetno terapijo si pod mentorstvom sami pripravijo stekleničko z Bachovimi esencami, preizkusijo se v asanah, aktivnih meditacijah in petju manter s certificirano učiteljico joge in Oshojevo terapevtko, na modulu vastu se naučijo energijsko pogledati prostor in si po teh starodavnih zakonitostih preurediti stanovanje tako, da nudi zatočišče pred stresnim vsakdanjikom in da se v njem vsi dobro počutijo.

Več info o izobraževanju in prijavnico za informativni vpis najdete na tej povezavi.

Lepo vabljeni!