Metoda EFT je namenjena vsem tistim, ki se spopadajo s STRESOM, NEGATIVNIMI ČUSTVI (strah, jeza, žalost itd.) in posledično S SLABIM POČUTJEM (glavoboli, bolečine v vratu, želodcu itd.), želijo pa zaživeti MIRNO, SREČNO in PRODUKTIVNO življenje, biti SAMOZAVESTNI in USPEŠNI, tako v PRIVATNEM kot v POSLOVNEM ŽIVLJENJU.

Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques) združuje spoznanja vzhodne in zahodne medicine in je izjemno učinkovita pri odpravljanju tako psihičnih kot tudi fizičnih težav. Temelji na predpostavki, da so za fizične in psihične težave kriva nerešena čustva. To pomeni, da je čustven odziv na neko negativno izkušnjo v naši preteklosti ostal shranjen v našem telesu kot motnja v energijskem sistemu. Ker imamo takih izkušenj v življenju več, se motnje akumulirajo, kar vodi do fizičnih in čustvenih nevšečnosti, ki nam preprečujejo, da bi živeli polno, srečno in uspešno življenje. Z metodo EFT poiščemo te pretekle dogodke, odstranimo neželene čustvene odzive nanje in odpravimo motnje v energijskem sistemu, kar vodi k čustveni svobodi in boljšemu fizičnemu počutju.

Z metodo EFT Katja (EFT izvajalka) najpogosteje pomaga:

– ženskam vseh starosti, ki se spopadajo s stresom, strahovi in dvomi, biti sproščene, radostne in samozavestne, tako v privatnem kot v poslovnem življenju,

– ljudem, ki se spopadajo z jezo, zamerami in drugimi negativnimi čustvi v zvezi s posameznimi ljudmi in dogodki, le-ta negativna čustva opustiti in zaživeti mirno, radostno in zdravo življenje,

– poslovnim ženskam, ki se spopadajo z glavoboli in drugimi fizičnimi težavami, povezanimi s stresom, se sprostiti, si povrniti energijo ter biti produktivnejše in uspešnejše  v privatnem in poslovnem življenju.

Emotional freedom techniques

 
 
Back to top