PRENOVLJENA PONUDBA MASAŽ

V centru HORTUS VITÆ smo preoblikovali program masaž, z njim pa vas bomo začeli razvajti že ta mesec. Specializirali smo se na dve vrsti masaže, saj želimo našim strankam zagotoviti kvalitetno storitev, prilagojeno vsakemu posamezniku posebej.

HV_masaže

  • AJURVEDSKA MASAŽA je integralni del ajurvedske medicine in pomemben del zdravljenja. Je starodavni specifični sistem masaže, ki skozi energetske pretoke in centre uravnava ravnovesje v človeku. Z ajurvedsko masažo delujemo usmerjeno na energetsko stanje telesnih organov, spodbujamo ohranjanje oz. vzpostavitev celovitosti med telesom, umom in dušo, s čimer vplivamo na notranji proces samozdravljenja. Pri masaži uporabljamo posebna ekološka olja, ki so izbrana glede na ajurvedsko konstitucijo vsakega posameznika posebej.
  • ANTISTRESNA MASAŽA zagotavlja občutek ugodja po različnih stresnih situacijah, na katere se naše telo velikokrat odzove z občutkom neugodja, s trajnimi mišičnimi napetostmi in poslabšanimi fizičnimi zmožnostmi. Če neprijetno stanje traja dlje časa, se lahko prevesi tudi v kronične bolečine. Zato je antistresna masaža odlična izbira, če želimo sprostiti mišično in psihično napetost. Masaža lasišča, obraza, ramenskega obroča ter stopal pomirja, vrača vitalnost, vzpostavlja harmonijo v telesu in odpravlja energetska neravnovesja.

Vse masaže se izvajajo z ekološkimi olji (tako nosilna olja oz. masla kot tudi eterična olja). Po želji in pogovoru s terapevtko pa se lahko dodajo še specialna olja (Demeter in Dr. Hauschka), hopi svečke ali ventuze.

Cenik:
30 minut = 25 EUR
60 minut = 50 EUR
90 minut = 65 EUR
120 minut = 80 EUR

Izvajalka: Mojca Žagar.

Več info in naročanje na: info@hortusvitae.si (031 637 913).