SKUPINSKA EFT SREČANJA OB TORKIH

Tema meseca: »Odkrivanje notranjih blokad na 7ih nivojih zavesti (v 7ih čakrah)«

Emotional Freedom Techniques (EFT) je metoda, ki vključuje tapkanje po akupunkturnih točkah na obrazu, prsnem košu in rokah. Temelji na teoriji meridianov, ki potekajo vzdolž telesa in po katerih se pretaka življenjska energija. Ker je, kot razlaga utemeljitelj metode EFT, Gary Craig, vsako negativno čustvo posledica motnje v energijskem sistemu, s tapkanjem in osredotočanjem na problem ponovno vzpostavimo ravnovesje v pretoku energije.

Vsaka čakra predstavlja določeno stopnjo zavesti; 1. čakra v sebi nosi zavest o našem fizičnem svetu, 2. predstavlja naša čustva, 3. nam omogoča, da sebe dojemamo kot edinstveno bitje, prek 4. stopimo v odnose, 5. nam omogoča izražanje, 6. nam nudi edinstven pogled na svet, v 7. pa je naša zavest o brezmejnih možnostih.

eft2

Če se v čakri skriva prepričanje, ki se ne ujema z resnično funkcijo te čakre, nas lahko to v življenju v veliki meri ovira. Na delavnici boste spoznali, kaj so »nezavedne zaobljube« in kako nam preprečujejo živeti življenje, kakršnega si želimo. S tapkanjem bomo te ovire odstranili in si omogočili zasijati v vsej naši svetlobi.

Termini: TOR, 8., 15. in 22. aprila 2014, 18h – 19h.

Cena: 10 EUR (za posamezno srečanje).

Obvezne predhodne prijave na: pritapkajsisreco@gmail.com ali info@hortusvitae.si (031 637 913).

Izvaja: Catherine (Katja) Lapkovski Kvas.

Odločite se lahko tudi za individualno srečanje = 40 EUR (90 min).

Več info na: www.eft-pritapkajsisreco.com.