Tečaj ajurvedske kulinarike

Sobota, 11. marca 2017, 9h30 – 12h

AJURVEDA ZA OBDOBJE POMLADI seminar s pripravo ustreznih jedi in z napotki za dnevno in sezonsko rutino v KAPHA obdobju

ingver

Vabimo vas na drugi seminar ajurvedske kulinarike, na katerem se boste seznanili, kako po pristopu indijske tradicionalne medicine AJURVEDE krepiti zdravje v obodbju pomladi, ko v nas in okrog nas prevladuje vitalna sila izgrajevanja. Podani bodo napotki, kako ohranjati vitalnost v tem mokrem in hladno-toplem spremenljivem letnem času s poudarkom na primerni prehrani. Predavanje, predstavitev živil in kulinarične dobrote vam bo predstavila in skupaj z vami ustvarjala Janja Koprivšek. Udeleženci prejmete tudi izbor receptov za pomladansko obdobje in pa darilce za lajšanje prehladnih obolenj.

Cena: 40 EUR.

Prijave najkasneje do 7. marca 2017 na: info@hortusvitae.si (031 637 913).