TEČAJI AJURVEDSKE KULINARIKE

Vabljeni na kulinarične tečaje z Janjo Koprivšek, na katerih se boste seznanili z živili, začimbami in načinom priprave obrokov, ki nasitijo in okrepijo naš organizem v jesenskem času. Skupaj bomo gnetli in valjali testo ter rezali, sekljali in seveda skuhali jedi, kjer lahko že s ščepcem ustrezne začimbe obogatimo posamezno jed do (po)polnosti.

1. Petek, 9. november 2012, 17h-20h: BARVITE JESENSKE JEDI PO NAČELIH AJURVEDE
Jesen je idealen čas za druženje nekje na toplem in uživanje ob sezonskih jedeh. Na kulinaričnem tečaju bomo poskrbeli, da bo tudi vaša miza zasijala v prelepih jesenskih barvah, vaši gostje pa bodo zadovoljni z lahkim in okusnim menujem, ki jim ga boste pripravili.

2. Petek, 23. november 2012, 17h-20h: SLADICE S ŠČEPCEM AJURVEDE ZA VSO DRUŽINO
Ste za nekaj sladkega? Tokratni tečaj je namenjen izključno sladicam in posvečen vsem sladokuscem. V prijetnem ambientu bomo skupaj pripravljali sladke dobrote, ki pa so lahko tudi prav prisrčno darilce.

3. Petek, 30. november 2012, 17h-20h: PRAZNIČNA MIZA Z OKUSI AJURVEDE
Prazniki se bližajo, s tem pa tudi nabiranje idej za praznično kulinariko. Zato smo za vas sestavili nekaj slastnih in zdravih kombinacij, ki jih bomo skupaj preizkusili tudi na tečaju.

PRISRČNO VABLJENI!

Cena:
– obiska enega tečaja = 35 EUR (vsak naslednji tečaj = 30 EUR)
– pripeljite na tečaj še svoje prijateljice, prijatelje, sorodnike, najdražje … in plačajte 30 EUR (namesto 35 EUR)

Prosimo za predhodne prijave do en dan pred tečajem na: info@hortusvitae.si ali janja.koprivsek@siol.net.